Algemene voorwaarden

Door een bestelling te plaatsen bij Metz Lederwaren accepteert u dat u gebonden bent aan de onderstaande algemene voorwaarden. Zorg dat u de voorwaarden hebt gelezen en begrepen voordat u uw bestelling plaatst.

Algemeen

Door het plaatsen van uw bestelling via deze online winkel, geeft u te kennen dat u met de levering- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat. Als u artikelen ontvangt die u niet heeft besteld, dient u Metz Lederwaren hiervan direct op de hoogte te stellen via info@metzlederwaren.nl . Eventuele onjuistheden van de door Metz Lederwaren aan u vermelde gegevens moeten direct door u aan Metz Lederwaren worden gemeld. Metz Lederwaren gevestigd en kantoor houdend aan de Spaarnestraat 5 te Eindhoven, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Zuidoost-Brabant onder het nummer: 12037050. Metz Lederwaren verricht haar werkzaamheden uitsluitend overeenkomstig uit deze algemene voorwaarden, tenzij schriftelijk anders is overeengekomen. Hebt u vragen over deze algemene voorwaarden, dan kunt u zich wenden via e-mail naar: info@metzlederwaren.nl  Metz Lederwaren heeft het recht haar levering- en/of betalingsvoorwaarden te wijzigen.

 

De prijs is gegarandeerd

De door ons genoemde prijs zijn in Euro’s, inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten. Metz Lederwaren garandeert dat de prijzen op de website niet worden verhoogd, tenzij wettelijke maatregelen dit noodzakelijk maken. Prijsverlagingen kunnen wel voorkomen. U vindt de laagste prijs altijd op www.metzlederwaren.nl. Gewijzigde prijzen hebben echter geen invloed op lopende orders. De producten op de website zijn bedoeld als aanduiding van de goederen die geleverd kunnen worden. Specificaties en prijzen kunnen zonder nadere vooraankondiging gewijzigd worden. Wij zijn verplicht om BTW te berekenen over het totaalbedrag van uw bestelling inclusief verzendkosten. Metz Lederwaren is niet verantwoordelijk voor tik-, zet- en drukfouten op de website waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet zal de prijs door Metz Lederwaren worden aangepast.

 

Betaling

Na een bestelling ontvangt u een orderbevestiging per e-mail. In deze e-mail staan alle kosten vermeld. U kunt op de volgende manieren betalen:
Ideal: Met Ideal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Ideal is online betalen via internetbankieren. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaal omgeving van uw eigen bank.

Internet bankieren: Betalen via internet bankieren werkt snel, veilig en gemakkelijk. U kunt na uw bestelling direct de bestelde goederen betalen. U maakt het bedrag van de order over t.n.v. Metz Lederwaren met als betaling kenmerk het ordernummer wat u in beeld te zien krijgt na de bestelling op bankrekeningnummer: NL46RABO015.82.33.387. Zodra uw betaling door ons ontvangen is verzenden wij uw bestelling zo spoedig mogelijk. 

PayPal: Metz Lederwaren accepteert PayPal. Indien u kiest voor deze moderne online betaalmethode is bij een succesvolle verwerking uw betaling direct bij ons binnen en kunnen wij uw order meteen in behandeling nemen. Tevens kunt u bij uw PayPal account zien of de betaling succesvol is overgemaakt. Indien u geen PayPal account heeft echter u wilt toch via Creditcard betalen dan kunt u vooraf een PayPal account aanmaken via www.payal.com.

Creditcard: Het bedrag wordt gereserveerd en pas afgeschreven nadat uw artikel is geleverd.

 

Bijdrage bezorgkosten

Voor het verzendklaar maken, controleren, transporteren en bezorgen van uw bestelling betaalt u een bijdrage aan verzendkosten. Indien een pakketje door de brievenbus kan wordt er gekozen voor deze verzend methode (PostNL). Orders die niet door de brievenbus kunnen worden ook verzonden met PostNL Pakket service of DHL-Pakket service. Deze bieden de artikelen binnen één à twee werkdagen bij u aan. ( Als er geen weekend of feestdagen tussen zitten )
De verzendkosten zijn een standaard bedrag, welke bestaan uit verzendkosten en administratiekosten incl. verpakkingsmateriaal. Voor transport binnen Nederland bezorgd door PostNL, PostNL Pakket service of DHL Pakket service, zijn wij bij orders onder de € 35,00 helaas genoodzaakt een bedrag van € 4,95 voor een brievenbus pakket of € 6,50 voor een standaard pakket in rekening te brengen. Voor verzendingen buiten Nederland zijn de verzendkosten incl. verpakkingsmateriaal € 15,00 (Dit zijn de standaard tarieven van PostNL) Voor orders boven de € 35,00 brengen wij geen verzendkosten in rekening, dit is alleen voor bestellingen in Nederland. Bij de kassa kunt u dit aanvinken en wordt dit automatisch berekend. (Wij Metz Lederwaren hanteren de verzekerde pakketten bij orders boven de € 200,00)

 

Annulering order

Iedere bestelling via de website kan, zonder kosten, binnen 24 uur nadat u de bestelling heeft geplaatst worden geannuleerd. U dient daarvoor een e-mail te sturen aan info@metzlederwaren.nl met daarbij het ordernummer en uw adresgegevens. Uw order annulering zal per e-mail dan bevestigd worden. Indien u reeds betaald heeft dan ontvangt u het betaalde bedrag uiteraard retour. Indien u niet binnen 24 uur de bestelling heeft geannuleerd c.q. geen bevestiging van annulering kunt overleggen dan is de bestelling definitief.

 

Levering

Wij streven ernaar om uw artikel(en) na uw bestelling binnen 1 werkdag ter bezorging aan te bieden aan PostNL Pakket service of DHL-Pakket service. Indien èèn of meerdere van de door u bestelde artikelen niet meer leverbaar zijn, zullen wij dit per e-mail aan u doorgeven. U heeft dan in overleg met ons de keuze om de order te annuleren of vervangend(e) artikel(en) te bestellen. Indien het vervangende artikel een hogere prijs heeft dan dient u het verschil bij te betalen. De aflevering van de bestelde artikelen laten we uitvoeren door PostNL- Pakket service of DHL-Pakket service. Mocht de bezorger van PostNL Pakket servive of DHL-Pakket service u niet op het afleveradres aantreffen dan zal deze een afhaal bewijs bij uw afleveradres achterlaten. U kunt daarmee met een afhaal bewijs de bestelling afhalen op het postkantoor wat op dit afhaal bewijs staat aangegeven. Alle gemelde of vermelde leveringstermijnen zijn slechts een indicatie en leiden niet tot enig recht of aansprakelijkheid.
Beschadiging of vermissing; Zonder een verzekering wordt een beschadiging of vermissing van een verzending niet vergoed.

 

U krijgt altijd bericht

Alle goederen zijn doorgaans uit ons magazijn leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel tijdelijk niet op voorraad is. In dat geval krijgt u daarvan, in de regel binnen 2 werkdagen bericht en houdt Metz Lederwaren uw bestelling aan. Indien nalevering uiteindelijk niet meer mogelijk is, krijgt u ook bericht en komt uw bestelling te vervallen.

 

Uw bestelling 14 dagen op zicht

Voor al uw aankopen geldt een zicht termijn van veertien dagen, tenzij dit bij het aanbod is uitgesloten. In deze periode kunt u uw bestelling ongebruikt, onbeschadigd en compleet in de originele verpakking terugsturen. U dient een retour zending bij ons te melden via info@metzlederwaren.nl met daarin vermelding van het ordernummer en uw adresgegevens. U kunt na de reactie van ons met een uitleg van de procedures het artikel terugsturen. Na ontvangst van de retour zending zal het orderbedrag binnen 1 a 2 werkdagen (maximaal 7 werkdagen) teruggestort worden op uw bankrekening (exclusief de extra gemaakte bezorgkosten die door de klant is gekozen) Kosten die door u gemaakt worden voor het retourneren van de artikelen worden niet vergoed door Metz Lederwaren. Na het verstrijken van de zicht termijn van 14 dagen wordt de koopovereenkomst een feit. Niet of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet door ons geaccepteerd.

 

Garantie en ruilen

Alle artikelen worden in ons magazijn gecontroleerd op beschadigingen of fabricage fouten voordat we het versturen naar uw afleveradres. Indien desondanks blijkt dat u een artikel heeft ontvangen dat beschadigd is of een fabricage fout heeft dan kunt u het artikel binnen 8 dagen naar ons terugsturen nadat u ons via info@metzlederwaren.nl een bericht heeft gestuurd met daarin vermelding van het ordernummer en uw adresgegevens. U kunt na de reactie van ons met een uitleg van de procedures het artikel terugsturen. Na ontvangst van de retour zending zullen wij het artikel binnen 2 werkdagen controleren. Als wij constateren dat wij een beschadigd product hebben verstuurd vergoeden we dit artikel, zo ook de door u betaalde verzendkosten. U kan er uiteraard ook voor kiezen om een nieuw artikel te ontvangen. De kosten die hierbij gemaakt worden, zijn dan voor ons, Metz Lederwaren.

Indien blijkt dat u een artikel heeft besteld die niet voldoet aan uw verwachting (zoals bijvoorbeeld de kleur of het formaat) dan kunt u het artikel ruilen voor een ander artikel dat in ons assortiment zit of u krijt het aankoop bedrag retour. U kunt dan het artikel binnen 8 dagen naar ons terugsturen nadat u ons via info@metzlederwaren.nl een bericht heeft gestuurd met daarin vermelding van het ordernummer en uw adresgegevens. U kunt na de reactie van ons met een uitleg van de procedures het artikel terugsturen. Niet of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet door ons geaccepteerd.
Genoemde garantie van het gekochte artikel geldt gedurende een periode van 2 maanden na levering.

 

Artikelen die u niet kunt retourneren 

Na het verstrijken van de zicht termijn van 14 dagen wordt de koopovereenkomst een feit. U kunt dan niet meer artikelen ruilen of artikelen terugsturen. Geopende en/of gebruikte artikelen waarbij geen fabricage- of technische fouten worden gevonden, blijven uw eigendom en worden niet retour genomen na de zicht termijn.

 

Uw privacy is gewaarborgd

Metz Lederwaren respecteert de privacy van u. Wij gebruiken alleen uw persoonlijke gegevens voor het uitvoeren van uw bestelling. Wij verkopen uw persoonlijke gegevens NIET aan derden. Uw privacy is gewaarborgd bij ons.

 

Adreswijziging

Klanten zijn verplicht Metz Lederwaren van iedere adreswijziging op de hoogte te stellen. Zolang Metz Lederwaren geen verhuisbericht heeft ontvangen, wordt u geacht woonachtig te zijn op het laatst bij Metz Lederwaren bekende adres en blijft u aansprakelijk voor de door u bestelde artikelen die op het oude adres zijn afgeleverd. Door het plaatsen van een bestelling, machtigt u Metz Lederwaren om – indien nodig – uw gegevens op te vragen bij de gemeentelijke bevolkingsadministratie of andere instanties.

 

Aanvragen voorwaarden 

Deze levering- en betalingsvoorwaarden van Metz Lederwaren zijn tevens op aanvraag verkrijgbaar bij Metz Lederwaren via info@metzlederwaren.nl

!!!! NIETS van deze site mag door derden zonder toestemming van Metz Lederwaren gebruikt worden !!!!

Alle rechten voorbehouden aan Wendie Metz, Metz Lederwaren, Spaarnestraat 5 te Eindhoven. KvK-inschrijf nummer: 12037050

 

Scroll naar boven