Over ons

Dyan Metz stelt zijn eigen collectie 4x per jaar samen en bestaat uit eigen modellen (METZ) en eigen materialen. Dit voor zowel de tassen als portemonnees. Daardoor hebben wij iedere keer weer een mooie collectie van een hoge kwaliteit en die vooral ook betaalbaar is.

Eric Hellings verzorgt de riemen collectie, ook voorzien van naam en METZ logo. Deze wordt wekelijks aangepast. Onze riemen zijn allen van een hoge kwaliteit leder, kunstleder verkopen wij niet in onze riemen collectie.

Wendie Metz verzorgt deze gehele website en webwinkel voorzien van alle nieuwste modellen tassen, riemen en portemonnees, aanbiedingen en nieuwtjes. Ook is alles te volgen op
Facebook

Christian Metz heeft op 27 april 2012 de deuren geopend van de winkel Metz Lederwaren in Eindhoven

Arletta Metz heeft per 1 December 2013 de winkel Metz Lederwaren van Christian overgenomen.
Deze winkel zit in Winkelcentrum Woensel te Eindhoven aan de noordzijde van het centrum, in de buurt van C&A en Jola Mode, tegenover Bakker Michiels en de Keur slagerij. De winkel Metz Lederwaren heeft een eigen assortiment met vele bekende merken. Ook heeft de winkel een eigen telefoonnummer (040-2024214)

METZ LEDERWAREN:

Als groep "Metz Lederwaren" zijn Dyan Metz, Els Metz, Wendie Metz, Christian Metz en Eric Hellings ook op vele weekmarkten, evenementen, braderieën en jaarmarkten aanwezig met een prachtige uitpak van ons geheel assortiment. Doordat wij in het groot inkopen en "Metz" steeds groter wordt, kunnen wij eerlijke prijzen aan u geven. De kwaliteit prijsverhoudingen zijn daardoor erg goed bij Metz Lederwaren ! Wij verkopen niet alleen ons eigen merk maar ook vele andere diverse merken.


Kom gerust een keertje bij ons langs, kijken kost bij ons niets. Bovendien wordt u altijd vriendelijk geholpen.