2) Veilig betalen

BETALING 


Na een bestelling ontvangt u een orderbevestiging per e-mail. In deze e-mail staan alle kosten vermeld. U kunt op de volgende manieren betalen:


Ideal:

Met Ideal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Ideal is online betalen via internetbankieren. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaal omgeving van uw eigen bank.


Internet bankieren:

Betalen via internet bankieren werkt snel, veilig en gemakkelijk. U kunt na uw bestelling direct de bestelde goederen betalen. U maakt het bedrag van de order over t.n.v. Metz Lederwaren met als betaling kenmerk het ordernummer wat u in beeld te zien krijgt na de bestelling op bankrekeningnummer: NL46RABO015.82.33.387. Zodra uw betaling door ons ontvangen is verzenden wij uw bestelling zo spoedig mogelijk.


PayPal:

Metz Lederwaren accepteert PayPal. Indien u kiest voor deze moderne online betaalmethode is bij een succesvolle verwerking uw betaling direct bij ons binnen en kunnen wij uw order meteen in behandeling nemen. Tevens kunt u bij uw PayPal account zien of de betaling succesvol is overgemaakt. Indien u geen PayPal account heeft echter u wilt toch via Creditcard betalen dan kunt u vooraf een PayPal account aanmaken via www.payal.com.


Onder Rembours:

Betalen aan de postbode: Indien u kiest voor betalen onder rembours betaalt u bij aflevering van de goederen aan de postbode het aankoopbedrag en de rembourskosten. Uw bestelling wordt verzonden met PostNL (voorheen TNT Post). Indien u niet aanwezig bent, komt de postbode van PostNL nog een keer terug, als u dan weer niet aanwezig bent kunt u de bestelling op het postkantoor afhalen middels het afhaal bewijs wat de postbode heeft achtergelaten. Aangezien de kosten van het rembours relatief hoog zijn, zijn wij genoodzaakt om hiervoor € 18,35 in rekening te brengen. Deze rembourskosten worden ook in rekening gebracht indien u binnen 3 weken het pakket niet heeft afgehaald op het postkantoor.
Onder rembours is alleen mogelijk aan een verzendadres in Nederland.