Betaling

BETALING 
Na een bestelling ontvangt u een orderbevestiging per e-mail. In deze e-mail staan alle kosten vermeld. U kunt op de volgende manieren betalen:
Ideal: Met Ideal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Ideal is online betalen via internetbankieren. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaal omgeving van uw eigen bank.
Internet bankieren: Betalen via internet bankieren werkt snel, veilig en gemakkelijk. U kunt na uw bestelling direct de bestelde goederen betalen. U maakt het bedrag van de order over t.n.v. Metz Lederwaren met als betaling kenmerk het ordernummer wat u in beeld te zien krijgt na de bestelling op bankrekeningnummer: NL46RABO015.82.33.387. Zodra uw betaling door ons ontvangen is verzenden wij uw bestelling zo spoedig mogelijk. .
PayPal: Metz Lederwaren accepteert PayPal. Indien u kiest voor deze moderne online betaalmethode is bij een succesvolle verwerking uw betaling direct bij ons binnen en kunnen wij uw order meteen in behandeling nemen. Tevens kunt u bij uw PayPal account zien of de betaling succesvol is overgemaakt. Indien u geen PayPal account heeft echter u wilt toch via Creditcard betalen dan kunt u vooraf een PayPal account aanmaken via www.payal.com. 
Onder Rembours: Betalen aan de postbode: Indien u kiest voor betalen onder rembours betaalt u bij aflevering van de goederen aan de postbode het aankoopbedrag en de rembourskosten. Uw bestelling wordt verzonden met PostNL (voorheen TNT Post). Indien u niet aanwezig bent, komt de postbode van PostNL nog een keer terug, als u dan weer niet aanwezig bent kunt u de bestelling op het postkantoor afhalen middels het afhaal bewijs wat de postbode heeft achtergelaten. Aangezien de kosten van het rembours relatief hoog zijn, zijn wij genoodzaakt om hiervoor € 18,35 in rekening te brengen. Deze rembourskosten worden ook in rekening gebracht indien u binnen 3 weken het pakket niet heeft afgehaald op het postkantoor.
Onder rembours is alleen mogelijk aan een verzendadres in Nederland.

BIJDRAGE BEZORGKOSTEN
Voor het verzendklaar maken, controleren, transporteren en bezorgen van uw bestelling betaalt u een bijdrage aan verzendkosten. Indien een pakketje door de brievenbus kan wordt er gekozen voor deze verzend methode (PostNL) . Orders die niet door de brievenbus kunnen worden verzonden met PostNL (TNT Post),PostNL Pakket service of DHL-Pakket service. Deze zal de artikelen binnen één à twee werkdagen bij u aanbieden. ( Als er geen weekend of feestdagen tussen zitten ) 
De verzendkosten zijn een standaard bedrag, welke bestaan uit verzendkosten en administratiekosten incl. verpakkingsmateriaal. Voor transport binnen Nederland bezorgd door PostNL, PostNL Pakket service of DHL Pakket service, zijn wij bij orders onder de € 35,00 helaas genoodzaakt een bedrag van € 5,95 in rekening te brengen. Wilt u echter het pakket verzekerd versturen en tekenen bij ontvangst, dan zijn de kosten € 8,60 per pakket. (Dit wordt meestal gebruikt bij hoge orders, het pakket is dan verzekerd tot € 500,00 ) Voor verzendingen buiten Nederland zijn de verzendkosten incl. verpakkingsmateriaal € 15,50. Bestellingen in Nederland met een besteding boven de € 35,00 brengen wij geen verzendkosten in rekening. Bij de kassa wordt dit automatisch berekend als u dit aanvinkt. (Wij hanteren de verzekerde pakketten pas bij orders boven de € 100,00)