1) Gratis verzending vanaf € 35,-

 

Wanneer heb ik mijn bestelling in huis?

Je hebt je bestelling binnen 2-4 werkdagen in huis. Je ontvangt van ons een mail zodra je bestelling is verstuurd.

 

Past mijn pakketje door de brievenbus?

Voor het verzendklaar maken, controleren, transporteren en bezorgen van uw bestelling betaalt u een bijdrage aan verzendkosten. Indien een pakketje door de brievenbus kan wordt er gekozen voor deze verzend methode (PostNL) . Orders die niet door de brievenbus kunnen worden verzonden met PostNL Pakket service of DHL-Pakket service. Deze zal de artikelen binnen één à twee werkdagen bij u aanbieden. ( Als er geen weekend of feestdagen tussen zitten ) 

Ben je niet thuis op het moment van levering, dan wordt je bestelling in de meeste gevallen bij de buren afgegeven en ontvang je een formulier in de brievenbus met daarop het huisnummer waar je pakketje is afgeleverd.  

 

Betaal ik verzendkosten?

Ja, bij metzlederwaren.nl zijn de verzendkosten €4,95. Vanaf €35 is de verzending al gratis.

De verzendkosten zijn een standaard bedrag, welke bestaan uit verzendkosten en administratiekosten incl. verpakkingsmateriaal. Voor transport binnen Nederland bezorgd door PostNL, PostNL Pakket service of DHL Pakket service, zijn wij bij orders onder de € 35,00 genoodzaakt een bedrag van € 4,95 in rekening te brengen. Wilt u echter het pakket verzekerd versturen en tekenen bij ontvangst, dan zijn de kosten € 14,35 per pakket. (Dit wordt meestal gebruikt bij hoge orders, het pakket is dan verzekerd tot € 500,00 ) Voor verzendingen buiten Nederland zijn de verzendkosten incl. verpakkingsmateriaal € 12,50.Voor orders boven de € 35,00 brengen wij geen verzendkosten in rekening. Bij de kassa wordt dit automatisch berekend. (Wij hanteren de verzekerde pakketten pas bij orders boven de € 200,00)

 

Betaal ik retourkosten?

Ja, bij metzlederwaren.nl zijn de retourkosten voor de koper.