Garantie

Garantie en ruilen

Alle artikelen worden in ons magazijn gecontroleerd op beschadigingen of fabricage fouten voordat we het versturen naar uw afleveradres. Indien desondanks blijkt dat u een artikel heeft ontvangen dat beschadigd is of een fabricage fout heeft dan kunt u het artikel binnen 8 dagen naar ons terugsturen nadat u ons via info@metzlederwaren.nl een bericht heeft gestuurd met daarin vermelding van het ordernummer en uw adresgegevens. U kunt na de reactie van ons met een uitleg van de procedures het artikel terugsturen. Na ontvangst van de retour zending zullen wij het artikel binnen 2 werkdagen controleren. Als wij constateren dat wij een beschadigd product hebben verstuurd vergoeden we tevens de verzendkosten van u.

Indien blijkt dat u een artikel heeft besteld die niet voldoet aan uw verwachting (zoals bijvoorbeeld de kleur of het formaat) dan kunt u het artikel ruilen voor een ander artikel dat in ons assortiment zit. U kunt dan het artikel binnen 8 dagen naar ons terugsturen nadat u ons via info@metzlederwaren.nl een bericht heeft gestuurd met daarin vermelding van het ordernummer en uw adresgegevens. U kunt na de reactie van ons met een uitleg van de procedures het artikel terugsturen. Niet of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet door ons geaccepteerd.
Genoemde garantie van het gekochte artikel geldt gedurende een periode van 2 maanden na levering.

 

Artikelen die u niet kunt retourneren

Na het verstrijken van de zicht termijn van 8 dagen wordt de koopovereenkomst een feit. U kunt dan niet meer artikelen ruilen of artikelen terugsturen. Geopende en/of gebruikte artikelen waarbij geen fabricage- of technische fouten worden gevonden, blijven uw eigendom en worden niet retour genomen na de zicht termijn.

 

Scroll naar boven