Gratis verzending bij besteding vanaf € 35,-

Alle bestellingen hebben bij besteding vanaf 35 Euro een gratis verzending. U hoeft dan geen verzendkosten te betalen.
 

Wanneer heb ik mijn bestelling in huis?

Je hebt je bestelling binnen 2-4 werkdagen in huis. Je ontvangt van ons een mail zodra je bestelling is verstuurd.


Past mijn pakketje door de brievenbus?

Voor het verzendklaar maken, controleren, transporteren en bezorgen van uw bestelling betaalt u een bijdrage aan verzendkosten. Indien een pakketje door de brievenbus kan wordt er gekozen voor deze verzend methode (PostNL) . Orders die niet door de brievenbus kunnen worden verzonden met PostNL Pakket service of DHL-Pakket service. Deze zal de artikelen binnen één à twee werkdagen bij u aanbieden. ( Als er geen weekend of feestdagen tussen zitten )

Ben je niet thuis op het moment van levering, dan wordt je bestelling in de meeste gevallen bij de buren afgegeven en ontvang je een formulier in de brievenbus met daarop het huisnummer waar je pakketje is afgeleverd.


Betaal ik verzendkosten?

Ja, bij metzlederwaren.nl zijn de verzendkosten voor een brievenbus pakket €4,95 en voor een standaard pakket € 6,50. Vanaf €35 is de verzending al gratis. De verzendkosten zijn een standaard bedrag, welke bestaan uit verzendkosten en administratiekosten incl. verpakkingsmateriaal. Voor transport binnen Nederland bezorgd door PostNL, PostNL Pakket service of DHL Pakket service, zijn wij bij orders onder de € 35,00 genoodzaakt een bedrag van € 4,00 of € 6,50 in rekening te brengen. Voor verzendingen buiten Nederland zijn de verzendkosten incl. verpakkingsmateriaal € 15,00. Bij de kassa wordt dit automatisch berekend. (Wij Metz Lederwaren hanteren de verzekerde pakketten pas bij orders boven de € 200,00)


Betaal ik retour kosten?

Ja, bij metzlederwaren.nl zijn de retour kosten voor de koper.


Scroll naar boven