Levering

Levering

Wij streven ernaar om uw artikel(en) na uw bestelling dezelfde dag of binnen 1 werkdag ter bezorging aan te bieden aan PostNL Pakket service of DHL-Pakket service.
Indien èèn of meerdere van de door u bestelde artikelen niet meer leverbaar zijn, zullen wij dit per e-mail aan u doorgeven. U heeft dan in overleg met ons de keuze om de order te annuleren of vervangend(e) artikel(en) te bestellen. Indien het vervangende artikel een hogere prijs heeft dan dient u het verschil bij te betalen.
De aflevering van de bestelde artikelen laten we uitvoeren door PostNL- Pakket service of DHL-Pakket service. Mocht de bezorger van PostNL Pakket servive of DHL-Pakket service u niet op het afleveradres aantreffen dan zal deze een afhaal bewijs bij uw afleveradres achterlaten. U kunt daarmee met een afhaal bewijs de bestelling afhalen op het postkantoor wat op dit afhaal bewijs staat aangegeven. Alle gemelde of vermelde leveringstermijnen zijn slechts een indicatie en leiden niet tot enig recht of aansprakelijkheid.
Beschadiging of vermissing; Zonder een verzekering wordt een beschadiging of vermissing van een verzending niet vergoed.

 

U krijgt altijd bericht

Alle goederen zijn doorgaans uit ons magazijn leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel tijdelijk niet op voorraad is. In dat geval krijgt u daarvan, in de regel die zelfde dag, uiterlijk binnen 2 werkdagen bericht en houdt Metz Lederwaren uw bestelling aan. Indien nalevering uiteindelijk niet meer mogelijk is, krijgt u ook bericht en komt uw bestelling te vervallen.

 

Uw bestelling acht dagen op zicht

Voor al uw aankopen geldt een zicht termijn van acht dagen, tenzij dit bij het aanbod is uitgesloten. In deze periode kunt u uw bestelling ongebruikt, onbeschadigd en compleet in de originele verpakking terugsturen. U dient een retour zending bij ons te melden via info@metzlederwaren.nl met daarin vermelding van het ordernummer en uw adresgegevens. U kunt na de reactie van ons met een uitleg van de procedures het artikel terugsturen. Na ontvangst van de retour zending zal het orderbedrag binnen maximaal 7 werkdagen teruggestort worden op uw bank/girorekening exclusief de bezorgkosten. Kosten die door u gemaakt worden voor het retourneren van de artikelen worden niet vergoed door Metz Lederwaren. Na het verstrijken van de zicht termijn van 8 dagen wordt de koopovereenkomst een feit. Niet of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet door ons geaccepteerd.

 

Scroll naar boven