Levertijd 1-3 werkdagen

 

Wij streven ernaar om uw artikel(en) na uw bestelling direct of binnen 1 a 2 werkdagen ter bezorging aan te bieden aan PostNL, PostNL Pakket service of DHL-Pakket service. Vandaar dat de levertijd altijd tussen de 1 a 3 werkdagen zit.

De aflevering van de bestelde artikelen laten we uitvoeren door PostNL- Pakket service of DHL-Pakket service. Mocht de bezorger van PostNL Pakket servive of DHL-Pakket service u niet op het afleveradres aantreffen dan wordt je bestelling in de meeste gevallen bij de buren afgegeven en ontvang je een formulier in de brievenbus met daarop het huisnummer waar je pakketje is afgeleverd. Ook kan deze een afhaal bewijs bij uw afleveradres achterlaten. U kunt daarmee met een afhaal bewijs de bestelling afhalen op het postkantoor wat op dit afhaal bewijs staat aangegeven. Veel artikelen passen ook door de brievenbus, u hoeft hiervoor dan niet thuis te blijven. 

Ook ontvangt u van ons altijd een track er trace code per email van ons om uw pakket te volgen, zodat u weet wanneer deze bij u aankomt.

 

 

Scroll naar boven