Het Metz Team

Dyan Metz heeft Metz Lederwaren in 1974 opgericht, inmiddels stelt hij de Metz collectie 4x per jaar samen. Deze mooie collecties bestaan uit onze eigen merk “METZ” Hier gebruiken wij steeds weer nieuwe modellen, nieuwe kleuren en nieuwe materialen.  Onze “Private Label” bestaat uit een collectie tassen (Leer en kunstleer) een collectie portemonnees (zowel heren als dames modellen, portefeuilles en creditcardhouders allen in het echt leder) Zo ook de riemen collectie (In alle kleuren, maten en breedtes, kunst lederen riemen zitten niet in ons assortiment)  Hierdoor hebben wij iedere keer weer een frisse, nieuwe en mooie collectie van een hoge kwaliteit en die vooral ook betaalbaar is.

Wendie Metz staat op diverse weekmarkten en verzorgt deze gehele website en webwinkel. Zij vult de webshop steeds weer met alle nieuwste modellen tassen, riemen en portemonnees, aanbiedingen en nieuwtjes. Ook is alles te volgen op Facebook

Eric Hellings staat op vele weekmarkten, braderieën en evenementen 

Christian Metz heeft op 27 april 2012 de deuren geopend van de winkel Metz Lederwaren in Winkelcentrum Woensel te Eindhoven en staat op vele weekmarkten, braderieën en evenementen.

Arletta Metz heeft per 1 December 2013 de winkel Metz Lederwaren van Christian overgenomen. Deze heeft inmiddels een andere naam gekregen ByMetz. Inmiddels is haar zoon Miquell Hellings hier ook werkzaam in en runnen zij samen deze zaak. De winkel ByMetz heeft een eigen assortiment. Ook heeft de winkel een eigen telefoonnummer (040-2024214) en een eigen website.

METZ LEDERWAREN:

Als groep “Metz Lederwaren” zijn wij allen (Dyan & Els, Christian, Eric en Wendie) ook op vele weekmarkten, evenementen, braderieën en jaarmarkten aanwezig met een prachtige uitpak van ons geheel assortiment. Doordat wij in het groot inkopen en “Metz” steeds groter wordt, kunnen wij eerlijke prijzen aan u geven. De kwaliteit prijsverhoudingen zijn daardoor erg goed bij Metz Lederwaren ! Wij verkopen niet alleen ons eigen merk maar ook vele andere diverse merken.

Kom gerust een keertje bij ons langs, kijken kost bij ons niets. Bovendien wordt u altijd vriendelijk geholpen.


Kom gezellig langs op één van onze weekmarkten
Scroll naar boven